GRAND HILL DAGBESTEDING

Onze activiteiten hebben veel voordelen voor ouderen. Denk aan: een versterkt immuunsysteem, een betere lichamelijke gezondheid en het behouden van een goede emotionele gezondheid. In contact blijven met anderen geeft ouderen een gevoel van doelgerichtheid en een echt gevoel van verbondenheid.

Het probleem met veel ouderen is dat ze zich eenzaam voelen en zichzelf isoleren waardoor depressie kan ontstaan. De meest voorkomende ziekte onder ouderen. Daarom is het belangrijk om hun dagen te vullen met zinvolle activiteiten. Grand Hill kan u hierbij helpen.

Muziektherapie

Door muziek in hun dagelijks leven op te nemen, kunnen ouderen hun kwaliteit van leven een broodnodige boost geven.

Oudere volwassenen profiteren van muziek die hun humeur verbetert, gelukkige herinneringen terugbrengt, socialisatie aanmoedigt en de algehele mentale en fysieke gezondheid bevordert.

Tuinieren in onze eigen 'Green House'

Rust en lichaamsbeweging zijn enkele van de belangrijkste voordelen van tuinieren. Deze voordelen en talloze andere zullen het dagelijks leven van onze senioren verbeteren, vooral senioren met dementie.

Naast het feit dat het een geweldig tijdverdrijf is, is het doel van een tuin om de sensorische respons te maximaliseren.

Meer voordelen zijn:

Verminderde stress, onafhankelijkheid, verhoogde communicatie, stimuleert het geheugen, stimuleert de sensorische respons, vermindert pijn, verhoogt de mobiliteit, vermindert agitatie en bevordert emotionele genezing!

Dag indeling:

7.30: inloop
8.00: ontbijt & krant lezen
9.30: ochtend-activiteiten met Marisol
10.00: tussendoortje
12.30: warme lunch
14.00: vrij uurtje
15.00: spellen kamer
16.00: green house + tussendoortje
17.00: afbouwen
17.30: ophaal moment

 

TARIEVEN 2022

                                            

Proefdag = Naf. 125,-

 Abonnement 

1 keer per week = Naf. 380,-

2 keer per week  = Naf. 745,-

3 keer per week  = Naf. 1113,-

4 keer per week  = Naf. 1462,-

5 keer per week  = Naf. 1760,-

 

Zie intake formulier in PDF formaat >>>

*Inschrijfgeld Naf. 35,-

*Tarieven zijn inclusief 6% O.B