top of page

GESCHIEDENIS & UITBREIDING

In 2014 heb ik een particuliere thuiszorg opgericht met als doel om op Curaçao meer opties te creëren in de ouderenzorg sector. In de periode tot en met 2018 is mijn thuiszorg gegroeid tot 25 ambulante zorgverleners. Een bewijs voor mij, dat er ruimte was voor particuliere diensten in de ouderenzorg op Curaçao.

 

Eind 2018 ben ik benaderd door The Curaçao Financial Group N.V, nadat het bedrijf voornemens had om de voormalig Parrot Hill te kopen – een vakantie resort aan de Seru Loraweg.

Samen met Bharat Bhojwani, Walter Blijleven en Steve de Windt is Grand Hill opgericht.

 

Grand Hill bestaat sinds Januari 2019 uit;

1. Een resort met 15 volledig gerenoveerde seniorenwoningen

2. Een activiteitencentrum voor ouderen

3. Een thuiszorg met ambulante zorgverleners

4. Een stuk eigendomsterrein van +/- 6,600 m2 voor de bouw van additionele voorzieningen.

 

Grand Hill is een uniek concept en wij zijn sterk van mening toegedaan dat Grand Hill een voorbeeld is voor (particuliere) ouderenzorg binnen Curaçao en het Caribisch gebied. Mede door onze ervaring en doelgroep differentiatie is er – ons inziens – ruimte voor een nieuwe (andere) vorm van zorgverlening op Curaçao; een vorm die bestaat uit een combinatie van ouderenzorg en gastvrijheid.

 

Grand Hill zal op diverse niveaus werkgelegenheid creëren en ons team continu trainen om ervoor te zorgen dat zij naast hun werk ook als individu groeien op gebied van gastvrijheid en dienstverlening.

 

Voor invulling van centrale voorzieningen zullen verbindingen met lokale partners gezocht worden, waarmee een diepere betrokkenheid bij de zorg voor ouderen garant staat. Ouderen kunnen binnen Grand Hill zelf de keuze maken hoe zij willen wonen. Wij creëren units waar ouderen zelfstandig kunnen wonen, maar ook zorg en andere (luxe) diensten kunnen inkopen naarmate zij dat nodig hebben. Levensloopbestendige woningen.

 

Mochten zij niet meer alleen kunnen wonen, dan kunnen zij doorstromen naar een medische afdeling. Een stichting waar men in hun laatste levensfase kunnen wonen met 24/7 zorg.

 

Grand Hill Resort biedt voorzieningen als beveiliging, een restaurant, sportruimte, salon en verschillende recreatie gebieden om ervoor te zorgen dat bewoners gestimuleerd worden samen te komen en contact op te zoeken met elkaar.

 

Komt u ook overwinteren op Curaçao? Of droomt u al een tijdje met de kans om definitief op Curaçao te komen wonen? Geen zorgen. Grand Hill helpt u ontsnappen aan de kou!

 

Warme groeten, Kristy S. Niessen

General Manager Grand Hill

kristy@grandhillcuracao.com

bottom of page